Poll: Welk SEO advies wil je in 2012 niet meer zien?

We zijn in 2011 weer veel onzinadviezen tegengekomen over SEO. Sommige waren nieuw, veel zien we al jaren terugkomen. Met een nieuw jaar voor de boeg wordt het tijd om wat adviezen defintief uit te roeien. Welk SEO advies wil jij in ieder geval niet meer terug zien in 2012? Je kan maximaal 3 adviezen kiezen. Je keuzes mag je toelichten in de reacties.

[polldaddy poll=5794333]

Comments

Powered by Facebook Comments

6 reacties op “Poll: Welk SEO advies wil je in 2012 niet meer zien?

 1. rick

  Leuke poll, maar om een keuze te maken tussen 10 lange zinnen… lastig.

 2. Opvallend dat zoveel mensen ‘Laat zoekwoorden terugkomen in Meta keywords’ stemmen. Zeker geen goed advies nee, maar er zijn ergere adviezen in de lijst. Of is het omdat het al JAREN slecht advies is?

  • SEO Kwakzalvers

   Waarschijnlijk stemmen veel mensen daarop omdat het één van de duidelijkste adviezen is die niet klopt. Vrijwel alle grote zoekmachines hebben de afgelopen jaren al aangegeven niks met meta keywords te doen. Dan is het wel heel slecht om het nog steeds te adviseren.

   Welke adviezen vind jij slechter dan deze dan?

 3. rick

  Het zijn juist die adviezen die nog van ‘vroeger’ hardnekkig blijven bestaan die de meeste ergernis lijken te wekken. Begrijpelijk, het is soms ook aantrekkelijk om hieraan blijven te blijven houden omdat het vaak strikt naleefbare regels betreft. Zo mooi als een exact science SEO was, is dat vandaag de dag niet meer.

 4. CURIOSIDADES – A esa conclusión han llegado los especialistas, mejora la comunicación, el compromiso con la relación y la satisfacción sexual.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Laatste tweet

 1. Heb je tips voor ons? Laat het ons weten.