Slechte ervaringen met SEO? Laat het ons weten!

Hoewel wij genoeg voorbeelden van SEO kwakzalverij tegenkomen hebben wij zelf niet echt concrete ervaringen met SEO van uit de klantzijde. Wij zijn daarom benieuwd naar slechte ervaringen van mensen vanuit de klantzijde met SEO in het algemeen. Het gaat dus niet per se om bewuste misleiding of oplichting, maar wij willen meer weten hoe slechte ervaringen met SEO tot stand komen.

Ons doel is dus niet om specifieke bedrijven of indviduen hierin te weten te komen, maar waar het misgasat in de aanpak en uitwerking van zo’n SEO traject. Heb jij slechte ervaringen op dit gebied en wil je dit verhaal met ons delen? Vul dan het contactfromulier hieronder in. Wij hoeven uw naam en de naam van het bedrijf waar het om gaat niet te weten en zullen dat in ieder geval niet publiceren. Wij willen het verhaal wel gebruiken om te delen met onze lezers.

 

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Laatste tweet

  1. Heb je tips voor ons? Laat het ons weten.